Solaar

Marijke de Bos - M

Solaar gesprek

De Solaar, ook wel jaarhoroscoop genoemd, is een horoscoop die wordt gemaakt van het moment dat de Zon exact is teruggekeerd op de plaats waar hij staat in de geboortehoroscoop.

Een Solaar laat zien waar de nadruk op komt liggen in de periode tussen twee opeenvolgende verjaardagen. De geboortehoroscoop is en blijft de basis en de Solaar geeft de accentverschuivingen aan van het betreffende jaar.

 

Ik maak voorafgaand aan ons gesprek een duiding van je Solaar-jaar en zoek verbanden met je geboortehoroscoop.  De duiding zet ik voor je op schrift en het gesprek daarna zal ik er in verwerken. Deze ontvang je van mij enkele dagen na het gesprek.  Ik maak geen schriftelijke duiding zonder gesprek.

Wat heb ik nodig:

Minimaal 5 werkdagen vooraf aan het gesprek heb de volgende gegevens van je nodig om de Solaar te kunnen uitwerken.

  • geboortedatum,
  • geboortetijd
  • geboorteplaats en woonplaats
  • Wanneer je eventueel op of rond je verjaardag heel ergens verblijft, bijvoorbeeld in het buitenland, dan heb ik ook deze plaats nodig.

Als je niet precies de tijd van je geboorte weet, kun je deze achterhalen via je geboorteakte. De geboorteakte kun je opvragen bij de gemeente waar je geboorte is aangegeven.

 

Kosten:

€ 90 voor het eerste gesprek plus schriftelijk verslag.

€ 60 voor een vervolggesprek over hetzelfde Solaar-jaar.