Horoscoop-Opstelling

Marijke de Bos - M

Horoscoop-Opstelling

Dit jaar gaan Marga Heuker en ik weer Horoscoop-Opstellingen organiseren.  Al meerdere keren was dat ons gevraagd en hoewel wij het erg leuk vinden om dit samen te doen, kwam het er niet van. Werk, studie, corona… je kent al die uitvluchten vast wel. Maar nu gaan we het weer doen en voor ons is de voorpret om weer samen te werken al begonnen ;-).

Wat is een Horoscoop-Opstelling ?

Een Horoscoop-Opstelling is een unieke combinatie van astrologie en opstellingen (systemisch werk). Ik geeft je door het duiden van je horoscoop meer inzicht in je gewoontes en terugkerende thema’s die van invloed zijn op jouw denken, voelen en handelen. Meer inzicht, geeft ook handvatten die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. 
Marga stelt daarna een opstelling op, n.a.v. jouw horoscoop, of situatie die besproken is tijdens de duiding. Gevoelens en emoties die er om een of andere reden niet mochten zijn, worden in de opstelling doorvoelt en doorleeft. Door erkenning van deze gevoelens en emoties lossen ze op, verdwijnen ze en de balans wordt hersteld. Soms direct, soms enige tijd na een opstelling.
 

Hoe werkt een opstelling ?

Alles is energie. Je hebt grofstoffelijke energie, zoals ons lijf, zichtbaar en vast te pakken. Er is ook hele fijnstoffelijke energie. Fijn stoffelijke energie is niet door ons te zien of vast te pakken, maar wel op ander laag (niveau) waar te nemen. Misschien heb je wel eens ervaren dat je een kamer wilde binnen stappen en dat je voor dat je de deur opendeed al wist dat de mensen in die kamer ruzie hadden. Je hebt niets gehoord, maar een of andere donkere wolk komt je door de deur al tegemoet en je weet of je voelt dat het daar binnen hommeles is.

Tussen mensen is dus een informatie-uitwisseling gaande op allerlei verschillende lagen. De uitwisseling in een opstelling wordt tussen de deelnemers intuïtief waargenomen. Deelnemers in een opstelling kunnen op deze wijze de vraagsteller van een opstelling informatie laten zien, of vertellen, waar de vraagsteller normaal niet achter zou zijn gekomen. Deze informatie kan generaties oud zijn, waar je geen weet, maar wel ‘last’ van hebt. Een Surinaams gezegde :  ” Over de stenen die ouders niet opruimen, struikelen de kinderen.” geeft dat goed weer. Het is soms indrukwekkend hoe deze struikelstenen alsnog tijdens een Horoscoop-Opstelling opgeruimd kunnen worden, ze worden energetisch terug gegeven aan soms meerdere generaties terug. De balans in het systeem wordt zo hersteld, soms direct, soma enige tijd na de opstelling.

  • wanneer :  zaterdag 1 april organiseren we Horoscoop-opstellingen.
  • waar:  Groningerweg 4a 9321 AC in Peize.
  • kosten zijn inclusief geboortehoroscoop, koffie, thee en lunch €195,- .

Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen met je naam, en je geboortegegevens, en ik neem contact met je op

Heb je vragen bel ( 06 549 409 04 )  of stuur een bericht met je vraag.