Horoscoop – Opstelling

Marijke de Bos - M

Workshop Horoscoop – Opstelling

De workshop Horoscoop – Opstelling is een samenwerking tussen Marga Heuker en mij. We werken al vanaf 2016 samen. Marga is energetisch therapeut en een ervaren systemisch opsteller.

Data 2024

 • Zaterdag 10 februari 2024  VOL
 • Zaterdag 23 maart 2024     VOL
 • Vrijdag 3 mei 2024  
 • Zaterdag 1 juni 2024
 • Vrijdag 5 juli 2024
 • Vrijdag 18 oktober 2024

 

Unieke combinatie

De unieke combinatie van een horoscoopduiding en een opstelling is krachtig, omdat ze elkaar zo mooi kunnen aanvullen. Het duiden van je horoscoop geeft je meer inzicht in je behoeftes, gewoontes en terugkerende thema’s, die van invloed zijn in je leven. Zie ook Astrologie . De opstelling van jouw vraag n.a.v. de horoscoopduiding, laat je de dynamiek binnen een systeem voelen en begrijpen.

In een opstelling worden representanten voor delen van jouw systeem opgesteld in de ruimte. Door naar hun posities te kijken, krijg je inzicht in onderliggende patronen, onuitgesproken emoties en verstoorde relaties. Het helpt om onbewuste processen bloot te leggen, gevoelens en emoties te doorleven en te doorvoelen.

Een Horoscoop – Opstelling is  een holistische benadering van zelfontdekking en groei, waardoor je in staat bent om op een dieper niveau met jezelf in contact te komen.

weergave horoscoop tekening en opstelling

Hoe werkt een opstelling

Een opstelling maakt gebruik van energie. Alles is energie. Je hebt grofstoffelijke energie, zoals ons lijf, wat zichtbaar en vast te pakken is. Er is ook fijnstoffelijke energie. Fijnstoffelijke energie is niet door ons te zien of vast te pakken, maar wel op ander laag (niveau) waar te nemen.

Misschien heb je wel eens ervaren dat je een kamer wilde binnen stappen en dat je voor dat je de deur opendeed al wist, dat de mensen in die kamer ruzie hadden. Je hebt niets gehoord, maar een of andere donkere wolk komt je door de deur al tegemoet en je weet of je voelt dat het daar binnen hommeles is.

Tussen mensen is een informatie-uitwisseling gaande op allerlei verschillende lagen.  De uitwisseling in een opstelling wordt tussen de deelnemers intuïtief waargenomen. Representanten in een opstelling kunnen op deze wijze, de vraagsteller van een opstelling informatie laten zien, of vertellen, waar de vraagsteller normaal niet achter zou zijn gekomen. Deze informatie kan generaties oud zijn, waar je geen weet, maar wel ‘last’ van hebt.

Het Surinaams gezegde  ”Over de stenen die ouders niet opruimen, struikelen de kinderen” geeft dat goed weer. Het is soms indrukwekkend hoe deze struikelstenen alsnog tijdens een Horoscoop-Opstelling opgeruimd kunnen worden, ze worden energetisch terug gegeven aan soms meerdere generaties terug. De balans in het systeem wordt zo hersteld, soms direct merkbaar en soms enige tijd na de opstelling.

Praktische gegevens

 • Locatie: Groningerweg 4 te Peize
 • De workshop duurt van 09.30 -17.00 uur, inclusief koffie, thee / water en een lekkere lunch bij het naast gelegen Dinercafé De Hopbel 

 • Groep van  4 deelnemers

 • We hebben je geboorte gegevens nodig (datum, tijd en plaats). Weet je niet precies je geboortetijd dan kun je deze vinden in je geboorteakte. De geboorteakte is op te vragen bij de gemeente van je geboorteplaats.

Je mag ons gesprek opnemen met je telefoon of een ander opnameapparatuur.

Kosten

 • 185,– per deelnemer inclusief horoscoop, koffie/thee/ water en lunch.

Aanmelden

kan rechtstreeks op de website van Marga Heuker : klik hier

 • Individuele inschrijving op een geplande workshopdata of
 • Aanmelding als groep van 4 personen (datum in overleg)

Je kunt je ook aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] of door het invullen van het contactformulier. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.