Cadeaubon kinderhoroscoop

Marijke de Bos - M

Cadeaubon Kinderhoroscoop

Zoek je een leuk en origineel (kraam-)cadeau? Geef een kinderhoroscoop duiding.

Deze cadeaubon kan ingewisseld worden voor een horoscoopduiding van een kind tot 12 jaar. De duiding bestaat uit een gesprek met één of beide ouder(s) en een uitgeschreven verslag over de geboortehoroscoop.

Hoe fijn zou het zijn als je een ‘gebruiksaanwijzing’  van een pasgeboren kind zou kunnen geven ? Met een geboortehoroscoop duiding kan dat. Elk kind is uniek en heeft zijn of haar eigen basisbehoeften. De geboortehoroscoop laat de basisbehoeften van je kind zien en geeft je inzicht in het waarom het reageert en doet, zoals het doet.

Een kinderhoroscoop schrijf ik uit en ga daarna in gesprek met de moeder en/of vader.

osten Cadeaubon

€ 97,50.

De kosten zijn voor een persoonlijk gesprek en de schriftelijke uitwerking van de kinderhoroscoop.

Voor het bestellen van een cadeaubon kunt u een e-mail sturen naar [email protected].  of een verzoek via de contactpagina sturen, met een naam en het adres waar ik de cadeaubon naar toe mag sturen. De eerst volgende werkdag stuur ik u een betaalverzoek. Na betaling verstuur ik de cadeau bon na betaling.

 

Voorwaarden:

  • Ik maak de kinderhoroscopen inclusief een gesprek met één of beide ouder(s). Dit kan eventueel met (beeld) telefoon of via Zoom of Teams.
  • Kinderhoroscopen maak ik voor kinderen tot 12 jaar. Vanaf 12 jaar met instemming van het kind.
  • De cadeaubon is geldig tot 2 jaar na aankoop.
  • Een afspraak voor het gesprek kan gemaakt worden via [email protected] of              telefonisch 06-54940906 van maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 16:00 uur.