Bedrijvenhoroscoop

Marijke de Bos - M

Astrologische gesprek over een bedrijf

Afgelopen week  heb ik weer een leuk  astrologische gesprek gehand met een eigenaar van een mooi bedrijf. Na jaren heel hard gewerkt te hebben met de nodige ups en downs, staat er een hele mooie onderneming. Het loopt goed, het product is goed, en de omzet stijgt. Eindelijk kan de eigenaar minder hard werken en kan ze genieten van wat het leven haar nog meer te bieden heeft.

Ondernemen, kansen en ontwikkelen

Er rijzen natuurlijk wel verschillende vragen op, hoe moet het nu verder met het bedrijf, moet er uitgebreid worden, of samen gewerkt worden? Verder kijken, kansen zien en ontwikkelen dat hoort natuurlijk ook bij het ondernemen, dat is alleen maar goed. Uiteraard komen er van alle kanten de nodige adviezen, want de beste stuurlui staan nog steeds aan de wal . Maar wat is nu wijsheid ?

Horoscopen

Ik heb van het bedrijf een bedrijvenhoroscoop gemaakt en een horoscoop van de eigenaar. Mooi zichtbaar werd de astrologische verwevenheid van de eigenaar met het bedrijf, maar ook de tegenstrijdige krachten in beide horoscopen werden zichtbaar. Jupiter in de bedrijvenhoroscoop, geeft de bedrijfsfilosofie en uitbreidingsmogelijkheden aan. Jupiter staat niet makkelijk geplaatst in de horoscoop. Dan is uitbreiden niet onmogelijk, maar dat wordt dan niet makkelijk. De Solaar, jaarhoroscoop, van het bedrijf laat zien dat het dit jaar zeker geen goed jaar is voor nieuwe samenwerkingen en uitbreiding.

Samen hebben we hier een heel leuk gesprek over gehad en onze conclusie is dat het nu gewoon een heel goed jaar is voor de eigenaar, om te genieten van het succes en verder gewoon eens achterover te gaan leunen om na te denken over wat ze zelf naast dit bedrijf zou willen doen met haar talenten. Tijd nemen om een goed na te denken over je bedrijf en wat de volgende stap zou moeten zijn, is belangrijk, net zo belangrijk als kansen zien en benutten als zij zich aandienen.

Wil je ook je bedrijf eens op andere manier tegen het licht te houden? Stuur mij een email via [email protected] , of via een contact berichtje van de website met de datum, tijd en plaats van de eerste officiële handeling van je bedrijf (meestal is dat de inschrijving KvK) en als je dat wilt ook van de gegevens van je eigen geboorte. Ik neem binnen twee werkdagen kontact met je voor het het maken van een afspraak en het bespreken van je vragen en of dillema’s.   

 

Saturnus maakt in 28-29 jaar een baan om de zon