Solaar

Marijke de Bos - M

Solaar, jaarhoroscoop.

De Solaar, ook wel jaarhoroscoop genoemd, is een horoscoop die wordt gemaakt van het moment dat de Zon exact is teruggekeerd op de plaats waar hij staat in de geboortehoroscoop.

Een Solaar laat zien waar de nadruk op komt liggen in de periode tussen twee opeenvolgende verjaardagen. De geboortehoroscoop is en blijft de basis en de Solaar geeft de accentverschuivingen aan van het betreffende jaar.

Ik maak voorafgaand aan ons gesprek een duiding van je Solaar-jaar en zoek verbanden met je geboortehoroscoop.  De duiding zet ik voor je op schrift en het gesprek daarna zal ik er in verwerken. Deze ontvang je van mij enkele dagen na het gesprek.  Ik maak geen schriftelijke duiding zonder gesprek.

Wat heb ik nodig:

Minimaal 5 werkdagen vooraf aan het gesprek heb ik je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig om de Solaar te kunnen maken en uit te werken.

Als je niet precies de tijd van je geboorte weet, kun je deze achterhalen via je geboorteakte. De geboorteakte kun je opvragen bij de gemeente waar je geboorte is aangegeven.

Je mag ons gesprek opnemen met je telefoon of een ander opnameapparatuur.

Kosten:

Eerste gesprek:         € 97,50      (voorbereiding plus gesprek)

Vervolggesprek:       € 65,–      per uur

U kunt contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak door een email te sturen naar   [email protected] of via een berichtje te sturen via de contactpagina. Ik neem binnen twee werkdagen contact met u op.