Reviews

Marijke de Bos - M

Het is fijn en verhelderend om af en toe een individuele les  af te spreken met Marijke. Ik kan dan vragen stellen over de horoscoop die ik aan het duiden ben en krijg feedback waarmee ik weer verder kan.

A.

Op “bezoek” bij Marijke de Bos, astrologie & coaching. Wat een opluchting en verduidelijking voor mij, een bezoek dat veel mensen heel goed zou doen!

J.S.

Twee jaar geleden bij Marijke begonnen met een prachtige inspirerende Astrologiecursus. Met humor, geduld en stimulans leidt ze ons naar onvermoede diepten in de horoscoop.

Het is erg prettig dat er zo’n fijne cursus in de buurt is en op deze manier ook medecursisten te kunnen ontmoeten.

Lyn

Herhaaldelijk liep ik vast in een bepaalde situatie. Ik heb hier met meerdere mensen over gesproken, maar in het gesprek met Marijke begreep ik opeens dat ik ook anders naar mijn probleem kan kijken. Hierdoor kan ik ook mijn eigen rol beter begrijpen en veranderen. Marijke gaf mij hierin goede handvatten waardoor ik na één gesprek gewoon zelf weer verder kan. Ik bewaar haar telefoonnummer goed.

Rik

Het gesprek met Marijke was zeer verhelderend. Het was bruikbaar in de zoektocht naar verduidelijking van de dingen die ik tegenkom in het uitvoeren van mijn werk als zelfstandige met personeel.

Een astrologische karakterschets is niet nieuw voor mij, wel de belichting op het arbeidsproces. Het geeft een betere kijk op mij en de rol die ik nu heb. Marijke heeft met de astrologische karakterschets goed inzichtelijk gemaakt welke positieve punten en leerpunten ik heb voor mijn werk en mijn werkplezier.

Vooral inzicht in waarom bepaalde dingen gaan zoals ze gaan heeft mij verder geholpen.

Marijke heeft veel ervaring in werken met mensen. Je merkt dit door haar duidelijkheid en directheid, niet altijd makkelijk, maar ik kan de duidelijke adviezen toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Ester

Ik ben moeder van 2 kinderen en 36 jaar, met soms veel twijfels en onzekerheden, “doe ik het allemaal wel goed?” en “wat vinden anderen van…?” of “”Wat zullen ze anderen hiervan denken…?

Een collega wees mij op Marijke de Bos. Het was even een hoge drempel waar ik mezelf overheen moest zetten, want zo erg het toch ook niet? Maar na een gesprek met mijn echtgenoot heb ik toch een afspraak gemaakt om er vooral achter te komen waarom ik bepaalde gedachtes zo negatief invul en waarom ben ik wie ik ben.

Het klikte eigenlijk vrij snel. Marijke heeft een hele open houding, rustig en toegankelijk. Hierdoor voelde ik mij vrij om veel privé dingen, gebeurtenissen en gedachtes te vertellen.

Met haar kennis ook op het gebied van natuurgeneeskunde maar ook haar werkervaring, ben ik erg ver gekomen met mijn zelf gestelde doel. We zijn zelfs verder gekomen. Ik weet nu wanneer de gedachtes/ gevoelens ontstaan en hoe ik dit moment kan voorkomen. En dat in maar vier gesprekken!

Terugdenkend aan een jaar geleden, toe ik dacht ‘zo erg is het toch niet’, denk ik nu, ‘nee, zo erg was het allemaal niet, want dit is wie ik ben!’ Wat ben ik blij dat ik die drempel toch over ben gegaan, want ik heb er veel aan gehad.

Lianne

Diensten